OM CRUISER MAGAZINE

 Cruiser Magazine er et resultat av nysgjerrighet, skapertrang og passion for motorhobbyen. Vi er ikke tilknyttet noen organisasjon eller store mediehus men er frie og helt uten kompromisser og filter. Siden oppstarten våren 2016 har vi vokst jevnt og trutt og stadig flere oppdager vårt kvalitetsprodukt.

De aller fleste som jobber med Cruiser Magazine er amatører innen magasinproduksjon og jobber med noe annet til daglig.  Til tross for det hevder vi oss godt i "konkurransen" og lager et kvalitetsmagasin med et solid og spennende innhold, samt papirkvalitet og layout av beste merke. Man får til det man vil om man jobber hardt og gjør sitt aller beste.

Om vi er amatører lager vi motormagasin på beste vis. Vi bruker det beste trykkeriet, det beste papiret og går ikke på noen kompromisser angående kvalitet og service for våre abonnenter og kunder. Vi har lært oss hvordan man lager et "bilblad" i løpet av noen vintermåneder - til tross for janteloven, bygdedyr og negative krefter ... 

Cruiser Magazine er på grasrota i norsk motorhobby. Det er der vi ferdes, trives og henter vårt stoff fra. Vi liker å fortelle historier om deg og ditt, og med det inspirere og glede andre. Først og fremst lager vi et magasin for og med den kreative motorentusiasten. Han eller henne som skrur bil og restaurerer, bygger om, bygger videre på, samler på alt mulig og arrangerer noe.
Om det du har er patinert, ikke-strøkent, firedørs, bruksbiler, billig og godt brukt gjør ingenting. Vi forteller historier uansett. Splitter nye biler og utpregede tralier queens overlater vi til andre magasiner!
 
Hovedvekten av stoffet vil være om og med entusiaster med amerikanske kjøretøyer.  Men vi elsker gamle kjøretøy uansett hvilket land de er lagd i (stort sett...) og vil lage et magasin med respekt og "love" for hobbyen og miljøet vi trives i. Vi lager vårt eget blad slik vi liker og ønsker innholdet skal være. 
 
Så hvem står bak Crusier Magazine? Skribent og kameraoperatør Ole M. Nybakken sitter i kontorstolen  merket redaktør. Å gi ut et eget blad for motorentusiasten har i mange år vært en drøm. Drømmer man mye og lenge nok, og i tillegg har stor tro og arbeidslyst blandet med realisme lar det seg gjøre. 

Cruiser Magazine er produsert med stor arbeidsinnsats, glede og lidenskap for å gi motorentusiasten et god opplevelse.
 

Med hilsen redaktøren
Ole M. -