Hvor blad kjøpes…?

Vi er av natur vanedyr og gjør det vi er opplært til og alltid har gjort.
Slik er vi mennesker skrudd sammen. Vi drikker melk til frokost og vi MÅ ha kaffe for å komme i gang. Vi hater el-biler og drar på hytta i påsken og spiser Taco fredagskvelden.

Men heldigvis er vi ikke like alle sammen og mange av oss tar opp nye vaner og lærer oss nye "triks". Vi som driver med gamle kjøretøyer og andre gamle analoge ting er vel ofte av den trege sorten som nok blir de aller siste som kommer kjørende til butikken i en el-bil?

Vi som lager Cruiser Magazine er nok også av den nostalgiske (les trege) sorten. Vi tviholder på alt det gamle og utdaterte. Noen spør hvorfor. Vi svarer det har med glede å gjøre. Vi finner glede og avkobling fra den berømte tele/data/TV-skjermen vi lever med hele døgnet ellers. Vi kan skifte olje på både motor og girkasse en småkald høstkveld mens Neil Young spiller i høyttalerne i bakgrunnen og kaffetrakteren surrer. Vi MÅ ikke, men vi kan. Vi gjør det vi finner glede i. Enkelt.

Om vi er gamle, trege, nostalgiske og lite lystne på andre vaner enn de vi har holdt på med i "alle år" ser vi samtidig lyst på framtida og merkelig nok finner vi på nye ting, helt av oss selv.

Vi har sett bladhyller forsvinne fra den ene bensinstasjonene etter den andre. Kiosker og butikker blir færre og det blir lengre mellom dem. Bor du i noen av landets sentrale strøk er det nok ikke et synlig problem ennå, men andre plasser er det veldig synlig. Vi har vært på steder der det er fire mil til nærmeste bladhylle. Når man så er kommet dit er det ingen garanti for at de har akkurat det bladet du er ute etter.

Vi som lager Cruiser Magazine har derfor valgt å åpne butikk som er åpen døgnet rundt, alltid har det du ser etter, finnes over hele landet og attpåtil er det billigere å handle her.

Butikken er sjølsagt vår flotte nettbutikk. Der kan du gå inn døgnet rundt og kjøpe vårt eminente motormagasin raskt, trygt og svært enkelt. Når du har klikket på de få knappene venter du noen dager så rusler du ut til postkassa og henter bladet ditt, garantert "ubladd" av andre.

Men er "dere" klare for å lære nye "triks"? Går det an å kjøpe bilblad i nettbutikk? Det har vi aldri gjort før, men …. Ja klart vi kan handle blad på nett. Det er jo like enkelt som å kjøpe julegaver på nettet, eller deler til Zundappen, Forden eller Rollsen.

Det handler aller mest om vaner og nye rutiner.
Cruiser Magazine får du ved å klikke "KJØP" i nettbutikken.

Kvalitet, innhold, særpreg og identitet er suveren og av det aller beste du kan finne her i landet.


Med hilsen Cruiser gjengen.

NETTBUTIKK