​Cruiser Magazine Nr. 1  - 2017

Bestill ditt eksemplar
HER

Vi åpner 2017 med en "blå utgave", dvs. at logoen denne gangen er blå. Vi vil ikke ha statisk logo med samme farge året rudnt, men vil stå fritt til å skifte både bakgrunnsfarge og bokstavfarge.
Design vil imidlertid bli den samme lenge framover.

Coveret prydes av Asle Pettersens 59 Sport Fury med 426 Max Wedge motor. Asle har eid sin bil i snart 40 år.
Han har også en 55 HD Panhead vi ser nærmere på i dette nummeret.

Roger Backlund fra Verdal står for en fabelaktig kreasjon i sin 34 Ford Y som har alt en moderne hot rod skal og kan inneholde. Kreativt og spennende er bare fornavnet.

Vi har denne gangen en japansk bil, - en 1970 Datsun 240Z Scarab. For dere som ikke vet hva det er så kan dere lese historien om en Datsun med V8 motor her ...

Vi besøker sjølsagt flere treff om sommeren og du finner fyldige reportasjer fra rundt om i landet.

En ung kar fra Rognan i Nordland med forholdsvis ferkst førerkort kjøpte seg en real bruksbil - en 1957 Chevrolet 210 med fire dører. PAtinert og slitt, men vakker og ekte som en gammel bil kan være.

Odd Arild Bakka fra Nesodden restaurerer og bygger biler og denne gangen ser vi på hans enestående restaurerte 61 Chrysler 300G, som vi kaller End of the forward look.

Mercury Cougar fyller 50 år, og vi forteller bilens historie og feirer begivenheten med en
nyrestaurert XR7 GT 390.

Restaurere biler også Jan Arvid Bergane fra Drangedal. Vi ser på hans 1970 Dodge Super Bee og kikker inn i hans kreative garasje. Kreativ er også Melvin Øigaren fra Arendal som stiller opp med sin gule og grønne 1932 Ford Tudor B i spesial hot rod utførende vi aldri har set maken til.

Vi har også funnet en vakker og frisk Camaro fra 1972, en RS/SS 396 levert med manuell girkasse.

Bilmerker som sjelden blir vist fram liker vi å vise fram...  Derfor ser vi på Fyresdølen Ole Vidar Moens 1972 AMC Javelin SST 401 i original grønn lakk. En bil "ingen" så langt har sett her i landet.

Rosinen i pølsa er allikevel vårt nyeste låvefunn. I sommer kom vi over en historie om en gammel Corvette i et skur. Vi undersøkte saken og ble målløse av beundring og "beruset" av det fantastiske funnet.
Les mer om saken i bladet.

Ellers har vi besøkt garasjer og samlinger i Norge, og vært på besøk hos den kjente (litt ukjente) amerikanske hot rod byggeren Bobby Hilton i Virginia.Bestill ditt eksemplar
HER