Cruiser Magazine nr. 3-2016 kan kjøpes KUN online og på vår stand.

Bestill her:    
                                                     
Du handler enkelt, trygt og raskt i vår nettbutikk.
SEND E-POST
KLIKK HER
Klaus Faksum fra Arendal har en nydelig 1970  Runner i original "Bøs" look. Motoren er ikke så original så det gjør noe, men det går unna og ser bra ut.
Vi visste ikke helt hvordan en 1964 Mercury Comet så ut, men etter å ha møtt Tor Arne Prytz fra Trondheim vet vi det. Tor Arne har et livsvarig forhold til sin bil, og har i år passert 40 år som eier av bilen.
Vi har vært i Verdal'n i Nord-Trøndelag på treff.
Rapport i Cruiser Magazine nr. 3.
Patinert og delig, urestaurert og ekte med all original lakk, krom og interiør. Gunnar Kjeseruds 1958 Buick Caballero er et tidsdokument av dimensjoner.
Terje Fjellhaug fra Bamble har eid sin 33 Ford i flere år og i flere versjoner. Den siste versjonen ser du her og kan ikke være annet enn RÅ...
Kjøpt splitter ny i Norge i 1959 og levert med vinterhjul, ekstra varmeapparat og takgrind. Eieren har hatt bilen i 45 år.
T-Bird fra 1959 må være en av verdens mest undervurderte biler. Ihertfall i vår verden. Tor Brestrup fra Bjørkelangen har bygd og jusert sin Bird til en personlig perle som blinker godt i øyekroken. Se Tors perle i Cruiser Magazine.
Tore Graneggen er en kar med øye for det flotte og fine, og finner en og annen skatten. Denne Impalaen fra 1965 har kun 17500 miles på telleren, og er HELT SOM NY. Plasttrekekt som forhandleren satte på før kjøperen hentet bilen sitter der fortsatt, akkurat som nytt.
Se denne fantastiske bilen i Cruiser Magazine.
Helge Crnic fra Drammen bygger motorsykler, mange motorsykler. Alle er av merket Triumph, og han blir å se og møte på høstens Oslo Motor Show. Helge har en livslang venn som heter Beeza, en 48 BSA ombygd og personifisert slik Helge vil ha den.
Møt motorsykkelbyggeren fra Drammen i Cruiser Magazine.
Gutta og jentene i røyken har fått ny bane og vi var tilstede da nye Gardermoen Raceway ble åpnet.
Rune Stubrud skriver om Bil og Musikk i Cruiser Magazine. For hvem har vel ikke koblet de to tingene sammen?
Denne gangen ser og hører vi på Surfe-pop og 60-tallet.
Vi fortsetter vår ferd på Lonestar Round Up i Austin, Texas. Denne gangen er vi på garasjerunde og cruising. Mye "fete" hot rodder og lave biler.
Martin Lønn fra Nykirke eier denne Ford Custom light utgaven av en 53 Crestline. Personlig masert bil, passe høy/lav, og passe med snacks for en  rockabilly cruiser.
Vi har med en utrolig sjleden og "morsom" bil å gjøre her. Ikke bare er det en 71 AMC Javelin AMX, men den har produksjonsnummer 71, og er mest sansynlig av den 10 første bilene som ble trillet av monteringslinjen så tidlig som i juli 1970, og brukt til reklamemodell og promo for 71 modellene fra AMC.
Morten Syversen fra Dal er Volvo fan og har "mange Volvoer" i sitt eie. Vi tar en tur i denne 66 modellen som har en fortid fra Rallye Monte Carlo Historique. Veltebur, rallystoler og doble SU forgassere loves...
Vi var overalt på Lillestrøm 4.juli.
Fyldig rapport i Cruiser Magazine.