​Cruiser Magazine nr. 4-2016 venter på sine nye lesere.

Cruiser Magazine nr. 4-2016 kan kjøpes KUN fra vår nettbutikk og direkte fra vårt kontor.

Bestill her:    
                                                     
Du handler enkelt, trygt og raskt i vår nettbutikk.
SEND E-POST
KLIKK HER
John Lien fra Åmli er kronisk kreativ og i vinter bygde han ennå en bil. Det er ikke hva du hverken ser, tror eller forventer. Bli med inn og se ...
Dodge Charger fyller 50 år i år, og vi gjør stas på jubilanten med å vise Hasse Stillausens urørte originale "survivor" i fantastisk flott skikk.
​1931 A-Ford Coupe i hot rod utgave bygd for å kjøres lenge, langt og hard uten å miste sin råe sjarm og brutale utstråling. Sjåføren på denne harde bilen er en ung frøken du "har sett på film"... eller kanskje ikke.. (?)
​Jan  Johansen fra Bratsberg ved Trondheim bygger motorsykler på løpende bånd. Hans Cafe' racere vekker oppsikt og hans siste kunstverk viser vi i Cruiser Magazine. Du tror det ikke før du får se det, er et greit utsagn.
Pontiac fikk en gang kallenavnet "A old mans car". Petter Skoglund fra Kapp på Toten snur opp-ned på ordtaket og kjører 54 Pontiac, - a young mans car.
Roy Rodvelt fra Askøy eier en ekte Plymouth Road Runner Superbird. Den er restaurert, eller pusset opp som Roy sier, i mange år. Nå er den ferdig og resultatet er klart for take off.
Patina forever. Audun Wahl fra Ullern i Hedmark kjører patinert 4-door Buick Special. Bli med inn i sofaen og kjenn på snart 60 år gammel patinert historie.
Vi var for første gang på Grensetreff i Halden.
Fyldig rapport i Cruiser Magazine.
Line Back fra Sarpsborg kjører stasjonsvogn med 4-5 dører og synes det er helt topp. Det gjør vi også og viser fram Lines lave wagon ...
Rune Krogstad fra Nordstrand i Oslo har bygd årets beste hot rod i vakker klassisk stil. Detaljene flommer og vi er stolte av å vise norsk kreativ motorentusiasme på sitt beste.
Rune Stubrud skriver om Bil og Musikk i Cruiser Magazine. For hvem har vel ikke koblet de to tingene sammen?
Denne gangen ser og hører vi på Surfe-pop og 60-tallet.
Hvorfor være innafor boksen i A4-format sammen med alle andre? Jon Arild Jøingsli fra Nordberg i Skjåk elsker gamle kjøretøy, saker og ting, musikken og kulturen fra lenge før han ble født. Bli inspirert av en kreativ kar ...
HD Sportster Frisco Bobber eller noe i den retning. Trond Molstad fra Romerike er eier av en real og kul motorsykkel som mang en hippie kunne ha "ridd" før i tida...
Vi har besøkt Odd Arild Bakka på Nesodden og sett på hans fantastiske Sox & Martin Barracuda racer. Bygd av eier på noen få måneder og er en kopi og tribute til den legendariske racebilen fra 1971.
Vi har vært på Klætt sør for Trondheim og spist orntli' mat hos Fru Pedersen og Fru Torp på Klæt Cafe'. Stedet har et enestående kjøkken med mat i særklasse, og er samtidig møteplass for motorinteresserte "gjenger".
Vi avslutter vår ferd på Lonestar Round Up i Austin, Texas for denne gangen med en dose kveldscruising.